Ράδιο Κόσμος Ζάντε . . . Εκπέμπει από το 2011 και καινοτομεί παρέχοντας τρία μουσικά κανάλια , σήμερα η ομάδα του , πιο ώριμη από ποτέ , με υπερηφάνεια και αφοσίωση , αγωνίζεται για να φθάνουν στ ‘αυτιά σας οι ωραιότερες μουσικές. Εκτός από τις μεγάλες και επιτυχημένες κυκλοφορίες όλων των ειδών ( House - EDM - Pop-Rnb ) φιλοξενούνται Dj sets αυστηρά επιλεγμένα επιτυχημένων disc jockeys της χώρας μας καθώς και του εξωτερικού . Ράδιο Κόσμος Ζάντε το ραδιόφωνο που δίνει ζωή στη μουσική , συντονίσου και άστο να παίζει ! ! !

Radio Cosmos Zante

Παίζει πάντα επιτυχίες
Ελληνικές και Ξένες Επιτυχίες

Μουσικές απο το χθές και το σήμερα

Τραγούδια που δεν ξαναγράφονται , απλά ξανακούγονται ! ! !


Επιλέξτε player και ακούστε μας


Ελληνική Μουσική  Player  live


NOW ON AIR
Φορτώνει

Ξένη μουσική  Player  live


Παλιά λαϊκά Player  live

Περιγραφή Σταθμού Ράδιο Κόσμος Ζάντε

Ο Ράδιο Κόσμος Ζάντε δημιουργήθηκε με βάση την ολοένα αυξανόμενη επιθυμία για κάτι ιδιαίτερο και ανεξάρτητο και την μεγάλη αγάπη για την μουσική .
Ένας σταθμός που εκπέμπει Ελληνική και Ξένη μουσική όλο το 24ωρο on line και παίζει καθημερινά τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες .

Εάν θέλετε και εσείς να ακούσετε ελληνικές και ξένες επιτυχίες που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και να μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία μουσικά νέα των αγαπημένων σας καλλιτεχνών απλά ελάτε στην παρέα μας . Καλή σας ακρόαση !

              

              

Ακολουθήστε μας για ενημέρωση